felsäkert läge sony z3 Med rätt Creative Commons-licens berikar du Internet!

löss i zoo godis Jag vill slå ett slag för sängskåp 160cm säljes lägga till låtar i spellista spotify!6 månaders bebis skriker i sömnen

lätt att lära behaviorismen Alla texter på internetsweden.se som är skrivna av mig är licencierade genom översätta åtgärd till engelska Creative Commons (by), vilket kortfattat betyder att vem som helst får använda dem, göra om dem och även använda dem kommersiellt.
Så länge man anger mig som källa/”ger erkännande”.

nu tändas tusen juleljus lyrics carola Detta är den mest “givmilda” licensen och den jag valt för att jag är övertygad om att det finns många därute som kan göra mina texter mer rättvisa och då jag uppskattar förädling och värdeadderande på webben, så vill jag endast få ett “erkännande” på var texterna kommer ifrån.

den bedste italienske restaurant i københavn Klicka på bilden nedan för att se vilken licens som passar dig bäst!

öppna förskolan gävle bomhus

sköna helena morrisokar dockvagn trä vit  läsa gymnasiet på distans tips

växthuseffekten konsekvenser geografi snabbare än ljus sf biopremiärer 2016

västerbottenpaj glutenfri majsmjöl httpv://youtu.be/Yd9dP3vlOyk

västerås flygplats buss stockholm  

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för.. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: http://www.peterforsman.se/ /las-mer-om-internet-sweden/

Related Articles

lösa förbindelser säsong 2
köttfärslimpa med bacon och champinjoner

1 Comment

  • potatis och chevre gratäng det skulle ha varit på engelska , söndag 3 juni 2012 @ 17:31

    frysa ner mjölk Jag gillar CC men jag har bara vetat ungefär vad det är. Nu vet jag exakt. Tack för bra och förklarande grafik.

Kommentera

filmer om första och andra världskriget skräp i haven E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta knäckebröd recept pumpakärnor *

livräddarna på bondi beach tv4 fakta