oktoberfest münchen 2015 bier alkoholgehalt Vad du kanske inte visste om Nigeriabrev

sjukgymnastik knä göteborg Jag har pillat ihop en liten statisk sida om lite varianter av “nigeriabrev” och “nigeriabluffar” och även om en del är “skåpmat” för en del så anser jag att det är bra att ha detta samlat på ett och samma ställe, för det kommer alltid att finnas nya ovana användare därute och bara det hjälper en från att låta sig luras.

övertyga översätt engelska Jag har iaf precis postat sidan på ikea åpningstider stavanger jul 2015 http://www.varningslista.se/kallgranskning/nigeriabrevbluff/

fiskgryta saffran fänkål potatis Och om du har missat det så finns där även statiska sidor om:
tjänstebil kostnader för företaget
började jobba på engelska
vilda väsby merch
hur ställa in parabol viasat

avdragsgill förlust på onoterade aktier ..och fler kommer det att bli..

Jag som skriver, gör det ideellt och för att upplysa dig om verksamheter som JAG anser att det finns skäl att ifrågasätta och/eller varna för.. Jag skriver även generellt om olika tillvägagångssätt som bedragare använder och tipsar om utbildning/kunskap som finns att få. Läs mer om: http://www.peterforsman.se/ /las-mer-om-internet-sweden/

Related Articles

håll mitt hjärta svensktoppen
sjukpenninggrundande inkomst vägledning

2 Comments

  • lena tideström sagström tvivlaren björn afzelius , måndag 15 mars 2010 @ 17:11

    det skvallrande hjärtat tema Jag svarade på ett sådant mail några år sedan för att se vart det skulle leda, måste säga att det var en riktig underhållande konversation jag hade fram och tillbaka med herren som ville göra mig rik 🙂 Först ville han ha mina uppgifter för att göra en 'kreditupplysning' och se om han kunde lita på mig, jag gav honom namn som Du Suger Bedragaren, telefonnr till favoritpizzerian osv. Han mailade tillbaka dagen efter och sa att privatdetektiven han anlitat har bara gott att säga om mig och min karaktär lol Jag minns också att hela tiden ville han att jag skulle hålla allt hemligt och absolut inte tala om det får någon, inte ens de närmaste för då skulle hela affären förstöras!

  • dubbfria vinterdäck hållbarhet kjell gärdestad dödsorsak , torsdag 23 december 2010 @ 16:50

    vikariepoolen förskola västra göteborg […] startade varningslista.se. Jag försöker skriva lite matnyttigt om sk ”Nigeriabrev” spännande resmål i världen och även varifrån ”Nigeriabreven” härstammar från […]

Kommentera

pro bergviken luleå sortergård jönköping tider E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta framåtvänd bilstol med isofix *

universitetsbiblioteket lund öppettider